Bekijk onze laatste recensies
Sannie
11-06-2018
Heerlijk glijmiddel in groot verpakking ;-). Door de pomp kan je prima doseren. Vind het super spul en raadt het aan als je op zoek bent naar een glijmiddel voor een prima prijs!
EasyGlide Siliconen Glijmiddel 1000 ml
EasyGlide Siliconen Glijmiddel 1000 ml
11-06-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Sannie
11-06-2018
Echt super leuk sexy zilverkleurig broekje. Heeft prima pasvorm en materiaal blijft mooi. Een aanrader :-)!
Metallic Broekje - Zilver
Metallic Broekje - Zilver
11-06-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Droopyone
27-04-2018
Ik ben heel tevreden over dit artikel. Inpak en verzending was heel verzorgd en discreet waarvoor mijn dank. Vlotte afhandeling voor betaling.
CB-6000S Kuisheidskooi - Transparant - 37 mm
CB-6000S Kuisheidskooi - Transparant - 37 mm
27-04-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
inspiration
25-12-2017
Ziet er mooi uit en werkt ook prima en belangrijk razend snelle levering!!
Get Hard Lila
Get Hard Lila
25-12-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
inspiration
25-12-2017
Mooi product en snelle levering uit de kunstgeregeld!!
Cockring Set Super Stretch - Zwart
Cockring Set Super Stretch - Zwart
25-12-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
rinna
24-12-2017
super en passen heel goed . en netjes naar postkantoor en op tijd aangekomen.
Wetlook Kousen Zonder Voeten
Wetlook Kousen Zonder Voeten
24-12-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
sjakie
21-12-2017
Heerlijke stimulaties. We hebben er veel plezier aan.
Gino
Gino
21-12-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
rinna
10-10-2017
supermakelijk en je bestelling gaat ook heel snel en netjes. bedankt en kom zeker vaker terug.
Wetlook/Kanten Catsuit - Zwart
Wetlook/Kanten Catsuit - Zwart
10-10-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Joyceke
03-10-2017
Een mooie plug van fijn materiaal. Makkelijk in te brengen met wat glijmiddel. De siersteen zit los in de plug en kan onderweg verloren worden als men ruw bezig gaat.
Diamond Plug Medium - Roze
Diamond Plug Medium - Roze
03-10-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
rinna
28-07-2017
jurkje past pervect en zit heerlijk. zoals het beschreven staat.levering en zorg heel goed. ook bij postkantoor heel netjes. zal zeker meer gaan kopen hier. M.V.G. Rinna
Wetlook Jurk Met Lange Mouwen - Zwart
Wetlook Jurk Met Lange Mouwen - Zwart
28-07-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Flappie
24-07-2017
Lekker materiaal passen ook lekker erin geen afwijkende geur mooi afgewerkt topper
Colt Anal Trainer Kit
Colt Anal Trainer Kit
24-07-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Sannie
28-04-2017
Prima setje lange kousen voor een prima prijs. Zitten heerlijk en blijven ook goed zitten.
Klassieke Hoge Kniekousen - Zwart
Klassieke Hoge Kniekousen - Zwart
28-04-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Sannie
28-04-2017
Prima setje lange kousen voor een prima prijs. Zitten heerlijk en blijven ook goed zitten.
Basic Lange Kousen - Zwart
Basic Lange Kousen - Zwart
28-04-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Sannie
15-03-2017
Super mooi en lekker zittend korset. Past prima en ziet er echt zo uit als op t plaatje. Aanrader!
Wetlook Korset Met Rijgveter - Zwart
Wetlook Korset Met Rijgveter - Zwart
15-03-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Arminta{MrTon}
16-06-2016
Wat een heerlijke massage olie is dit. Het ruikt lekker en het smeert lekker. En dan in 1 pakket 3 verschillende geuren. Zo kan je zelf kiezen waar je op dat moment voor gaat. Dus het is echt een topper.
Erotische massage olie pakket
Erotische massage olie pakket
16-06-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Arminta{MrTon}
16-06-2016
Tja, wat moet ik hiervan zeggen. Toen we het voor het eerst zagen, hebben we vreselijk gelachen. Na wat onhandig hoe moet je dit gebruiken, toch blij dat ik hem heb. Zo kun je heerlijk genieten dat je wat makkelijker bij je g-spot kan komen en deze ook heerlijk kan bewerken met een heftig resultaat.
Finger Banger G-spot Vinger Vibrator - Paars
Finger Banger G-spot Vinger Vibrator - Paars
16-06-2016
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: